This Too Shall Pass

THIS TOO SHALL PASS - No matter what our situation in life, eventually, things will change and it will be over. Tiada satu yang akan kekal melainkan Allah. Kehidupan kita di dunia ini adalah untuk kehidupan di akhirat sana. Berjuanglah untuk menuju jalan yang diredhai Allah. Just everything that THIS TOO SHALL PASS

Wednesday, 25 March 2009

Mari Melapor Diri

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua.....

Pertamanya, aku bukan lagi member FB, deactivated.....

Keduanya, maaf kerana tidak menjengok rumah teman-teman semua, InsyaAllah, bila semua kerja-kerja di offshore selesai.....

Ketiganya, terimalah hakikat bumi ini berbentuk sfera dengan sedikit bujur...berputar di atas carekawala, siang dan malam silih berganti, dan kecil sahaja saiznya...namun Allah tidak pernah tidur.....

Jakaza Allah....

12 comments:

addyaholix said...

Pertama,
saya masih member FB, tapi sangat kurang aktif.

Kedua,
nanti jenguk saya!

Ketiga,
selalu harap malam lebih panjang.

salam dayat!

Terompah Biru said...

Salam Wan... yg no.1 tu pernah gak Along terfikir nak buat ;D

Apa2 pun take care yerk :)

Fi-sha said...

Salam..hi bro...dont u think blogging is better than FB ing? it is to me...perhaps..im just too personal a person...

take care and like addyaholix, i wish the night is a little longer...

Yoshi Aiko said...

dayat,

pertama,
kenak fb ktk tetiba deactivated?

kedua,
klak blt dr offshore kita pegi jln2 ok?

ketiga,
berharap mlm pjg kit dr biasa... :P

Khaliff Faid Eric said...

Wan, kenapa nak deactivated FB? Patotlah Cliff nyer kawan kat FB dari 328 tukar jadi 327. Huhu!

Otit said...

oh,hampir terlupa.
almost bulan April dah.
about things yg kamu nak transfer gi KL tu kan.

artisticklytouch said...

ler...patutlah kawan aku berkurang sorang...nak bagi cukup 300 neh he he

anyway...good luck yer di laut tuh

JaseMario said...

Salam Dayat;

Pertama : Kenapa deactivate FB tu? Lom sempat nak add? Any juicy story to share? Hahaha... dah sah-sah Bro kaki gossip !!!

Kedua : Hmmm.... Ader org tuu... dtg semenanjung tak jengok... oopppsss terlebeh sudah. saje jer... Tiada tersurat @ tersirat.

Ketiga : Dayat cita2 dulu nak jadi cikgu sains ker?

Last but not least... Kan Hari ini lebih baik dari semalam? Kan.. Kan.. Kan...

~NoRiSh~ said...

r u okey?!

Neeza Shahril said...

Salam Dayat,

I could sense something is not right here..
I hope you're doing just fine there..
take care little brother..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

炒米粉Ken said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...