This Too Shall Pass

THIS TOO SHALL PASS - No matter what our situation in life, eventually, things will change and it will be over. Tiada satu yang akan kekal melainkan Allah. Kehidupan kita di dunia ini adalah untuk kehidupan di akhirat sana. Berjuanglah untuk menuju jalan yang diredhai Allah. Just everything that THIS TOO SHALL PASS

Tuesday, 19 June 2007

The Last Moment With My Extraordinary Buddies



Selepas semuanya selesai (final exam) but not finale of viva presentation, Plant Design and PSM, aku dengan member2 aku (ramas d club...bukan "Rakan Masjid") telah menjalankan satu aktiviti rekreasi utk menenangkan fikiran dan hati yang resah gundah gulana. Kali ini kami memilih Gua Charas, Sungai Lembing serta Muzium Sungai Lembing sebagai destinasi utk menenangkan buah fikiran....hahaha, kebetulan tarikh aktiviti tersebut 11 nov 2007, sehari selepas aku melengkapkan kitaran kehidupan yang ke 22. Jadi tarikh tersebut juga lah dijadikan sebagai medium utk membalas dendam sbb aku menghilangkan diri dari universiti semata2 utk tidak dirumble oleh rakan sekuliah ku sempena hari kelahiranku...bijak...bijak....


Najib was our mastermind during that time while the rest are biatch!!!...hahaha, sorry budds, just kidding. If u don't know which Najib...that is simple, the cute big + plum + chubby guy, Naxri, hazlan Haris, Deqwan, Kamirul, da kid Din, Faizal (wakpai), Robin, Shazami, Fadzli Noris and Shahli. Patutnya ramai yang pergi tapi disebabkan komitmen pada PSM and Plant Design (ermmm...tak buat pun, tdorrr jea lebih) ramai yang membatalkan niat di saat akhir....akhirnya kami jea lah yang pergi....pity Naxri, new car full of cows shits....hahahaha, kereta kena rendam dalam sunagi lembing. Hopefully kita semua akan terus keep in touch and buat lagi kerja gila yang org gila pun tak pernah buat!!!!

4 comments:

shazymi said...

best time tuh kan wan, skrg dah keje x de la harapan sngat nk mrasa bnda2 mcm tu lg, but keep pray that such thing will happens again in future....good for wan in effort of keeping this old memories in this blog...keep on this good work so that this moment will remains.....

Anonymous said...

Hahha... d greates moment we have...funny thing is dat i'll always keep secure my **** in every single pic..damn.. malu2x...

-deqwan-

deq_wan said...

Hahha... d greates moment we have...funny thing is dat i'll always keep secure my **** in every single pic..damn.. malu2x...

~wan hidayat~ said...

shazami: yup budd....i hope so, at least this kind of thing made us realize the importance of having friends....

deqwan: hahahaha....yo yo jea, u r always like dat but ermmm...people said "prevention is better then cure"...huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...